Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane erkent: 'Wellicht vertrekt hij in de winter bij Real Madrid'

Laatste update:

Mariano Díaz nam drie doelpunten voor zijn rekening. De Dominicaanse aanvaller weigerde afgelopen zomer op huurbasis te vertrekken, maar mogelijk komt hij in januari weer in aanmerking voor een tijdelijk vertrek. "In de zomer koos Mariano ervoor om bij ons te blijven", erkende Zinédine Zidane na afloop. "Hij is onze speler en ik ben blij met hem, met zijn rendement en met zijn houding."

"Het is wel zo dat hij minuten nodig heeft. In de zomer overwogen we een verhuur en nu zullen we zien hoe of wat. Maar nogmaals, we zijn erg blij met hem." Zidane gaf Martin Odegaard zijn eerste basisplaats bij Real Madrid. Ook de Noor komt in aanmerking voor een verhuur. "Over dik twee weken wordt hij achttien jaar, hij speelt goed, hij traint met ons, hij heeft zich sterk ontwikkeld en wellicht vertrekt hij in de winter. Maar ook voor hem geldt: ik ben heel erg blij met Martin. Ze doen fantastisch werk. Je weet nooit wat er gaat gebeuren, we zullen zien."

Enzo Zidane had vanavond slechts 18 minuten nodig om zijn officiële debuut voor Real Madrid op te luisteren met een goal! #copadelrey #merengue

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Real Madrid moet Martin Odegaard in de winter verhuren

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties