Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane: 'Goed dat er rivaliteit is tussen Ronaldo en Messi'

Laatste update:

In een interview met Récord krijgt Zidane de vraag voorgelegd of Messi de beste voetballer van allemaal is. "Messi? Nee, Ronaldo is de beste", antwoordt de trainer van Real Madrid niet verrassend. "Er wordt van alles gezegd over Cristiano, maar in zijn hart is hij een heel goed mens. Messi is zijn rivaal en die rivaliteit is goed voor het voetbal. Dat is uiteindelijk ook wat de fans graag willen zien", legt Zizou uit.

Zidane hoopt dat de wereld nog vele jaren mag blijven genieten van Ronaldo, die deze maand 31 jaar werd. Zelf stopte Zidane 'al' op 34-jarige leeftijd; hij vertrok met een rode kaart uit de finale van het WK 2006. "Misschien speelt Ronaldo langer door dan ik. Ik wil niet zeggen dat ik niet goed voor mezelf zorgde, maar hij maakt de indruk dat hij echt heel goed op zichzelf let. Fysiek is hij een beest, ik zie hem echt nog wel jaren zo doorgaan."

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi hebben elkaar nodig om zo goed te blijven presteren

Meer nieuws

Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
7
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
9
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties