Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane haalt uit: 'Voor mensen met verstand van voetbal is dit gênant'

Laatste update:

"Het is niet alleen bij Karim zelf, wat hij zegt over Karim irriteert mij ook omdat het, voor mensen die verstand hebben van voetbal, gênant is. Hij is de beste nummer negen voor Real, met afstand. Karim zal geen zestig doelpunten maken, maar hij maakt er wel twintig en levert daarnaast ook nog eens assists voor dertig of veertig goals", sprak Zidane zijn frustratie uit op de persconferentie in de aanloop naar het duel met Eibar op zondag.

"Het stoort me als mensen slecht praten over mijn spelers. Wat mij betreft is Benzema de beste. Als het aan mij ligt, hoeft een spits niet enkel doelpunten te maken. Karim heeft alles, niet alleen doelpunten. Het is geen toeval dat hij al bijna tien jaar bij Real zit. Hij komt altijd overal van terug en laat altijd zijn kwaliteiten zien", ging Zidane verder. "Hij is de beste op het veld, hij heeft alles. Alle kwaliteiten die een voetballer nodig heeft. Hij kan nog beter worden, dat weet hij ook en daar werkt hij aan. Als hij meer scoort, zal hij nog gelukkiger worden."

Vind jij dat Karim Benzema de beste spits is voor Real Madrid?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties