Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane: 'Het is een grote wedstrijd, maar de finale is in Cardiff'

Laatste update:

"Een finale? Nee, het is een grote wedstrijd. Maar de finale is in Cardiff", zegt Zidane op een persconferentie. Voor Real Madrid wacht woensdag eerst een thuiswedstrijd tegen de Napolitanen. "Er is ook nog een return, maar we moeten voorzichtig zijn. Napoli is een goede ploeg en ze zullen problemen voor ons veroorzaken. De Champions League is een moeilijk competitie om te winnen."

Zidane weet op welke plekken Napoli gevaarlijk kan worden. "Ze hebben een beweeglijke voorhoede. Met hun snelheid en intensiteit hebben ze wapens om ons pijn te doen. We zullen tijdens bepaalde fases van de wedstrijd in gevaar komen, het is belangrijk dat we hen niet laten counteren", besluit Zidane, die niet kan beschikken over Gareth Bale, Danilo en Fabio Coentrao. Met de Welshman wil Real geen risico nemen, terwijl Danilo met een lichte enkelblessure kampt. Zidane heeft Coentrao niet nodig in het treffen met Napoli en laat hem daarom buiten de selectie.

Wie denk jij dat doorgaat in de Champions League?

Meer nieuws

Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
6
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
9
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
16
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties