Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane: 'Je weet nooit hoe een finale zal verlopen'

Laatste update:

"We weten wat het is om te lijden en dat zullen we ook morgen zeker ervaren. Maar dat hoort bij finales, dat je blokkades overwint om te winnen", aldus Zidane. "Je weet van tevoren nooit hoe een finale zal verlopen. Het enige dat ik kan zeggen is dat wij er klaar voor zijn. Helemaal klaar. Bovendien kan niemand van ons afpakken wat we tot nu toe al met elkaar bereikt hebben. We hebben hier keihard naartoe gewerkt, de spelers en ik. We staan verdiend in de finale en datzelfde kan ik zeggen van Atlético Madrid."

Zidane trad pas in januari aan als trainer en staat nu, vier maanden later, al voor een groot examen. "Ik heb finales meegemaakt als speler en als assistent-coach en nu als hoofdtrainer. Ik ben blij met hetgeen ik doormaak. Voor de finale in Lissabon zei Carlo Ancelotti tegen me: hopelijk maak je het ook ooit mee als trainer. Dat zal ik altijd onthouden en waarderen", zegt Zizou dankbaar.

"Ronaldo had een probleempje, maar is nu in orde. Hij zal honderd procent zeker meedoen, ook omdat het een finale is. Zelfs als hij iets mankeerde zou hij nog meedoen, maar hij is in orde", aldus de trainer. Van de tegenstander weet Real alles wat men moet weten. "We zullen sowieso goed moeten verdedigen. En rennen, rennen, rennen en rennen. En dat zullen we ook doen. Atlético speelt tegen iedere tegenstander goed, niet alleen tegen Real. Ze hebben hun werk goed gedaan op weg naar de finale."

-
Wie gun jij de Champions League meer?

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
6
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties