Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax

Laatste update:

Gerónimo Rulli staat andermaal onder de lat bij Ajax als vervanger van de geblesseerde Diant Ramaj. De verdediging bestaat uit Devyne Rensch, Josip Sutalo, Ahmetcan Kaplan en Jorrel Hato.

Henderson staat samen met Sivert Mannsverk centraal op het middenveld en vormen het blok achter Kenneth Taylor, die het als meest vooruitgeschoven en creatieve pion mag op de 10-positie laten zien.

Voorin moet Van 't Schip noodgedwongen schuiven. Aanvoerder Bergwijn mist het duel vanwege een schorsing. Brobbey én Akpom startten beiden en de twee centrumspitsen worden door Godts vergezeld in de Amsterdamse voorhoede.

Ajax staat op plek vijf en met twee en drie punten voorsprong op respectievelijk NEC en FC Utrecht is het ook de favoriet om daar te eindigen. FC Volendam-uit is op papier een overbrugbare horde, al wonnen de Amsterdammers het onderlinge duel eerder dit seizoen moeizaam (2-0) en wist Volendam Feyenoord onlangs op 0-0 te houden.

Voor Volendam volstaat niets minder dan een overwinning op zijn provinciegenoot. De achterstand op nummer zestien RKC Waalwijk bedraagt liefst zes punten, met nog drie wedstrijden te gaan. Wel zal Volendam voor de aftrap nog weten waar het min of meer aan toe is, daar RKC om 12:15 uur al heeft afgetrapt tegen Heracles Almelo.

Opstelling FC Volendam: Backhaus; Plat, Mirani, Flint, Cox; Le Roux, De Haan, Twigt; Booth, Vivaldo, Johnson

Opstelling Ajax: Rulli, Rensch, Sutalo, Kaplan, Hato; Henderson, Taylor, Mannsverk; Akpom, Brobbey, Godts

Bekijk FC Volendam - Ajax live op ESPN via Ziggo!

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

FC Volendam - Ajax:

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
25
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties