Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane licht toe: 'Er ontbreekt voorlopig een aanvaller bij Real Madrid'

Laatste update:

Het is echter nog wachten op een officiële mededeling van Real Madrid en Manchester City omtrent de rechtsback uit Brazilië. "Het klopt dat enkele zeer goede spelers zijn vertrokken en er zijn wat jonge voetballers gekomen. We proberen om de selectie te verbeteren." Zidane ging vragen over de eventuele komst van Kylian Mbappé uit de weg. "We hebben momenteel 28 spelers, daar denk ik nu aan. Er kan van alles gebeuren, zoals altijd, tot 31 augustus. Mbappé is een goede voetballer, maar ik denk alleen maar aan de wedstrijd van morgen en de voorbereiding op komend seizoen."

"Het seizoen zal zeggen of we de selectie hebben verbeterd." Zidane kreeg de vraag of de selectie slechter is geworden na het vertrek van Morata naar Chelsea. "Zonder meer. Iedereen heeft gezien wat hij afgelopen seizoen heeft gedaan. Hij heeft ons ontzettend geholpen. Er ontbreekt voorlopig een aanvaller. Dat is een verandering." De Fransman weet niet of er nog versterkingen komen. "Danilo is weg. Ik heb niet gezegd dat we een aanvaller missen. Er ontbreekt een aanvaller, ten opzichte van afgelopen seizoen. We zullen zien hoe we dat gaan oplossen. Ik heb nu 28 spelers en dat zijn er al veel."

International Champions Cup
Real Madrid
-
Manchester United
Denk jij dat Kylian Mbappé deze zomer naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties