Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane looft 'Pajarito': 'Onzichtbaar? Hij is heel goed en daarom speelt hij'

Laatste update:

Zidane kreeg de vraag waarom Valverde eerst 'onzichtbaar' was en nu opeens wél in zijn plannen voorkomt. "Hoezo onzichtbaar? Nee, absoluut niet. Juist het tegenovergestelde, daarom speelt hij. Omdat hij goed is en hij in vorm is. We hebben hem niet nu ontdekt. Hij wil laten zien dat hij heel goed is en hij heeft heel goed gespeeld. Hij gaf de assist bij de 2-0 en had met zijn balverovering een groot aandeel in de 3-0."

Valverde genoot afgelopen zomer concrete belangstelling van Napoli, waar voormalig Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti voor de selectie staat. De Spaanse topclub weigerde pertinent medewerking te verlenen en sloeg naar verluidt een formeel bod van ruim twintig miljoen euro af. "Fede heeft altijd laten zien dat hij heel goed is. Hij ontwikkelt zich en ik ben blij dat het goed met hem gaat." De basisplaats van Valverde gaat ten koste van James Rodriguez, mede vanwege diens mindere capaciteiten op defensief gebied.

"Fede is een ietwat moderne voetballer. Hij denkt altijd offensief en heeft veel loopvermogen", besloot Zidane. "Niet alleen offensief, maar ook defensief. Dat is heden ten dage belangrijk en op dit moment doet hij het goed." Valverde heeft met zijn deelname aan de Copa América een drukke zomer achter de rug. Tot aan de eerste interlandperiode in september deed hij alleen acht minuten mee tegen Villarreal (2-2). In de voorbije twee weken kreeg de Uruguayaan echter volop het vertrouwen van Zidane.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties