Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane: 'Natuurlijk zal ik dan hoofdpijn krijgen, maar dat is alleen maar goed'

Laatste update:

"Ik ben tevreden over zijn wedstrijd en over zijn doelpunten. Dat betekent dat we klaar zijn voor de finale en dat is goed", verwees Zidane na afloop naar de Champions League-finale tegen Liverpool, over twee weken in Kiev. De Fransman kreeg de vraag of hij hoofdpijn zal krijgen als hij de basiself voor de ontmoeting in Oekraine moet samenstellen. "Natuurlijk zal ik dan hoofdpijn krijgen, maar dat is alleen maar goed. Ik heb liever dat iedereen er klaar voor is."

"Het was belangrijk dat we een wedstrijd als deze zouden spelen. Een training is niet hetzelfde als een wedstrijd. Een wedstrijd is het allerbelangrijkste en vandaag (zaterdag, red.) hebben serieus gespeeld, zes doelpunten gemaakt en, vooral, de nul gehouden." Zidane kreeg de vraag of Bale een serieuze kans maakt op een basisplaats tegen Liverpool. "Natuurlijk. Nogmaals, ik ben blij met datgene wat hij vandaag heeft laten zien."

"Het belangrijkste is dat we in vorm toewerken naar de finale en dat we goed bezig zijn. We hebben nog een duel te gaan", verwees Zidane naar de uitwedstrijd tegen Villarreal. "Daar moeten we net zo spelen. In aanloop naar Kiev moet ik uit 24 spelers kiezen." Als Atlético Madrid volgende week in eigen huis verliest van Eibar en Real weet te winnen, eindigt het team van Zidane als tweede. De Champions League-finalist heeft namelijk een veel beter doelsaldo: +50 om +36.

-
Het seizoen van Real Madrid is een fiasco als de Champions League niet wordt gewonnen

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties