Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid

Laatste update:

Matip kwam in de zomer van 2016 transfervrij over van Schalke 04 en bleek over de jaren heen een betrouwbare kracht in het centrum van de defensie. De Kameroener was in zijn eerste jaren onder Klopp steevast goed voor ongeveer dertig wedstrijden per seizoen, maar kwakkelde de laatste seizoenen met blessures. Matip revalideert momenteel van een gescheurde kruisband.

"In al die jaren dat ik in de voetballerij werk, weet ik niet zeker of ik een speler heb ontmoet die meer geliefd is dan Matip. Ik weet niet eens of het mogelijk is om iets slechts over hem te zeggen. Een geweldige professional, een geweldige voetballer en een geweldig mens", laat Klopp optekenen op de clubwebsite.

"We zijn bevoorrecht om hem zo lang bij ons gehad te hebben. Nu kunnen we niets anders doen dan hem alle succes te wensen met zijn nieuwe uitdaging", aldus de manager van the Reds. Matip maakte in 201 wedstrijden zijn opwachting voor Liverpool. Met de club won hij zo'n beetje alles wat er te winnen valt. Het is nog niet duidelijk waar zijn toekomst ligt.

Thiago


Liverpool betaalde in de zomer van 2020 zo'n 22 miljoen euro aan Bayern München om Thiago los te weken. Hoewel de middenvelder in vier jaar tijd tot 98 wedstrijden kwam, kwakkelde ook hij regelmatig met blessures. Vooral dit seizoen: Thiago kwam wegens een heup- en spierblessure slechts vijf minuten in actie in het uitduel met Arsenal (3-1) in februari. Dat was zijn eerste en dus ook direct zijn laatste wedstrijd van de campagne.

"Technisch is hij zo, zo ongelooflijk goed", zegt Klopp over Thiago. "Het is een speler die in elk team ter wereld zou kunnen spelen. Het was een privilege om hem bij ons te hebben. Ik weet dat zijn blessures een frustratie van zowel hem als ons was, maar het niveau dat hij haalde als hij kon spelen was echt ongelooflijk. Dat is wat ik me zal herinneren."

"Nu zal hij een andere richting op gaan met zijn familie en we kunnen hem alleen maar succes wensen. Waar hij ook gaat spelen, ik kijk graag naar hem", aldus de eveneens vertrekkende manager. Thiago won met Liverpool de FA Cup, Carabao Cup en de Community Shield. In zijn 98 wedstrijden namens the Reds was hij goed voor 3 doelpunten en 6 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Moet Kroes werk maken van ex-Ajacied? Publiekslieveling is transfervrij
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?'
9
Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
13
De 10 grootste Eredivisie-blunders op een rij: Noppert en Ajacieden schutterden
8
VZ Kort: Dries Mertens plakt er een jaar aan vast bij Galatasaray
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties