Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane verdedigt wissel van boze Ronaldo: 'Af en toe moet hij naar de kant'

Laatste update:

Tot overmaat van ramp slaagde Las Palmas er vijf minuten voor tijd in om op 2-2 te komen. De Spaanse televisiezender zoomde direct op Ronaldo in, die op de bank niet te genieten was. Na afloop werd Zidane met de situatie geconfronteerd. "Dat is hoe jullie het zien", zo repliceerde de oefenmeester. "Natuurlijk wil Cristiano altijd op het veld staan, maar ik moet aan mijn spelers denken en in dit geval aan Ronaldo."

"We hebben dinsdag een wedstrijd in de Champions League en Cristiano moet af en toe naar de kant. Hij moet zijn rust pakken. Hij speelde goed. Maar ik moest kiezen en dit keer viel mijn keuze op Cristiano, met oog op dinsdag", zo benadrukte Zidane. Het is algemeen bekend dat de Portugees niet graag wordt gewisseld. In 238 competitieduels ging hij slechts 19 keer voor het einde naar de kant.

Dolores Aveiro steunt Ronaldo via sociale media. "Laat nooit je hoofd naar beneden hangen", zo publiceerde de moeder van de Portugees international op Twitter.

Alle fans van Real Madrid op dit moment... #cristiano #ronaldo #boos #gewisseld

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Een wijze beslissing van Zinédine Zidane

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
7
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
10
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties