Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zidane voert in geheim telefoongesprek met absolute transferprioriteit'

Laatste update:

De achttienjarige Mbappé viert vakantie en neemt daarna een besluit over zijn toekomst, hoewel eerder werd gesuggereerd dat hij al met AS Monaco had afgesproken dat hij deze zomer sowieso niet vertrekt. Zidane lijkt zich daar weinig van aan te trekken en heeft Mbappé tot zijn transferprioriteit gebombardeerd, zo valt er in het Franse dagblad te lezen.

Meer: Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric | ‘Man City probeert ‘slachtoffer’ van komst Mbappé naar Real Madrid te verleiden’

Mbappé, viervoudig A-international, wordt door vrijwel iedere Europese grootmacht begeerd en naast Real is ook Paris Saint-Germain dus in de markt. Goal pakte donderdagavond nog uit met het bericht dat PSG een bod van zeker 135 miljoen euro op het talent heeft uitgebracht, maar daarop heeft AS Monaco nog niet gereageerd.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Zou Real Madrid een geschikte club voor Kylian Mbappé zijn?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties