Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane weet niets van bod van zeventig miljoen euro: 'Hij blijft hier'

Laatste update:

James kwam in de Europese Super Cup tegen Sevilla als invaller binnen de lijnen, 48 minuten, en ook in competitieverband was geen basisplaats voor hem weggelegd. In de duels met Real Sociedad (0-3) en Celta de Vigo (2-1) mocht hij in totaal slechts 36 minuten meedoen. De afgelopen dagen werd beweerd dat clubs als Arsenal en Chelsea achter de schermen bezig waren met een formeel bod van zeventig miljoen euro.

Zidane kreeg zaterdag na de winst op Celta vragen over de toekomst van James. "Ik vond James goed spelen. Het is niet makkelijk om in te vallen in een wedstrijd en voor het verschil te moeten zorgen. Maar hij was gefocust en ja, hij blijft hier." Spaanse media verzekeren dat voorzitter Florentino Pérez wellicht nog anders kan besluiten. James kwam immers medio 2014 voor 75 miljoen euro over van AS Monaco en verdient een goed salaris. Zidane kan bovendien ook nog over Isco beschikken.

-
Moet Real Madrid James Rodriguez verkopen als er 70 miljoen euro wordt geboden?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
9
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties