Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane wijst 'beste trainer ter wereld' aan: 'Heeft het altijd laten zien'

Laatste update:

Zidane noemde Guardiola ooit 'de beste trainer ter wereld'. Die mening is sindsdien onveranderd gebleven. "Omdat hij het altijd heeft laten zien", wordt de coach van Real dinsdag op de persconferentie voorafgaand aan de Champions League-kraker in Madrid geciteerd door onder meer Mundo Deportivo. "Eerst bij Barcelona, daarna bij Bayern München en nu weer bij Manchester City. Maar dat is slechts mijn mening. Anderen vinden weer een andere trainer de beste. Er zijn veel trainers, maar voor mij is Guardiola de beste."

Guardiola gaf Zidane in 2015 een kijkje in de keuken bij Bayern, toen laatstgenoemde nog trainer was van Real Madrid Castilla. "Hij inspireerde ons met wat hij allemaal liet zien. Dat motiveert ons alleen nog maar meer, maar we zijn niet bang om tegen Guardiola en zijn elftallen aan te treden. Ik heb destijds een paar dagen met hem doorgebracht toen hij bij Bayern was, al wil ik daar verder niets over kwijt. We spraken toen over de training en hoe hij aan zijn team werkt. Dat was zeer interessant."

Zinédine Zidane: 'Pep Guardiola is de beste trainer ter wereld'

Over de ontmoeting tussen Zidane en Guardiola wordt in de buitenlandse media het nodige gezegd en geschreven. Zidane legt de focus echter liever op wat zijn team gaat doen tegen Manchester City. "Het is een wedstrijd tussen Real en Manchester City, niet zozeer tussen Guardiola en Zidane. Dit is een wedstrijd die de mensen heel graag willen zien. Het is een mooi affiche en daar zijn we ontzettend blij mee, want het zijn de wedstrijden die je graag wilt spelen. Ik weet niet of je het een klassieker kan noemen. Het is een geweldig affiche, zoveel is zeker."

Zidane laat zich ook uit over Eden Hazard, die zondag tegen Levante uitviel met een scheurtje in zijn enkel. De aanvaller mist sowieso de duels van Real met Manchester City en van zondag met Barcelona. "Of hij geopereerd moet worden weet ik niet, daar gaan andere mensen over. Wat ik wél weet is dat Eden behoorlijk overstuur is door deze blessure. Ik hoop alleen maar dat hij sterker terugkomt. Maar dat hij het momenteel moeilijk heeft staat buiten kijf." Het duel tussen Real en Manchester City begint woensdagavond om 21.00 uur.

-
Real Madrid-Manchester City eindigt in een...

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties