Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zie je Cristiano Ronaldo al op de fiets naar het stadion gaan?'

Laatste update:

Miljoenen mensen hebben last van de economische crisis, maar in de hogere sferen van de mondiale voetbalwereld komen die termen niet voor. "Mensen gaan naar het stadion om naar de duurste voetballers te kijken, Bale, Cristiano Ronaldo…", verzekert Barnett in AS. "Ze komen voor Lionel Messi. Ze kopen een kaartje om topvoetballers te zien, ze willen glamour zien. Ze willen niet dat hun voetballer op de fiets naar een stadion gaat. Zie je Ronaldo al op de fiets naar het stadion gaan? Ik weet niet in wat voor auto Ronaldo rijdt, maar ze willen hem in een Ferrrari zien, bijvoorbeeld. En zeggen: 'kijk, daar gaat Bale of Ronaldo in zijn ....'"

"De media schrijven over topvoetballers, dat is glamour. Dat ze daar en daar geld aan hebben besteed, dat die dat heeft gedaan, etcetera. Dat zorgt ervoor dat voetbal een steeds grotere impact krijgt. En de belangrijkste personen zijn de voetballers zelf. En die moeten veel ontvangen. Niemand betaalt een voetballer omdat het moet. Florentino Pérez betaalt met een reden. Ik weet niet wat Real Madrid precies heeft overgehouden aan de aanwezigheid van Bale, maar ze hebben de Champions League gewonnen. En ook de nationale beker. Dat genereert geld, heel veel geld… Nu zullen ze zeggen: 'de komst van Bale was een fantastische zet'. Is er nu nog iemand die zegt dat Bale veel te veel geld heeft gekost?"

Barnett raakt niet uitgepraat over de commerciële mogelijkheden rondom Bale. "Afgelopen zomer was hij in Jakarta en kwamen 60.000 mensen naar hem kijken. De foto van Bale met een sjaal van Real Madrid, tijdens de viering van la Décima, werd op social media naar liefst 360 miljoen personen verstuurd. Er komen miljoenen volgers bij, wereldwijd." Bale heeft contracten met BT, adidas, EA Sports en Lucozade. "Dat zijn de belangrijkste bedrijven, maar er zijn ook kleinere contracten. We zijn hoe dan ook aan het veranderen. We hebben een nieuw contract met adidas ondertekend, voor zes jaar. Messi heeft zijn eigen serie, maar Bale wordt het gezicht van adidas, samen met Messi. En we zijn op zoek naar nog twee of drie contracten, grote contracten."

De zaakwaarnemer wil niets kwijt over het percentage van Real Madrid inzake de imagorechten van Bale. "Het is zeker geen fifty-fifty. Ik ben een goede onderhandelaar. Er waren al contracten van ons die meer waard zijn geworden toen hij voor Real Madrid tekende en wellicht ook contracten van Real Madrid die in waarde stigen als Bale scoort. Het is dus wederzijds", lacht Barnett. "Hij heeft gewoon een uitstekend contract. Hij is ontzettend blij en natuurlijk is het belangrijk om voor een club als Real Madrid te spelen. Het is een ongelooflijke samenwerking."

Real Madrid heeft veel te veel geld betaald voor Gareth Bale

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
17
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties