Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zielig' gedrag Neymar lokt orkaan van woede uit: 'Ik doe beroep op de FIFA'

Laatste update:

"Zijn gedrag is echt diep triest. Niemand twijfelt aan zijn kwaliteiten, maar het is zo zielig dat hij continu over het veld rolt en doet alsof hij zwaar mishandeld is. Waarom doet hij dat in vredesnaam? Het is een fantastisch WK, maar in mijn ogen zijn het veinzen van blessures en de vele schwalbes wel echt een minpunt", aldus de oud-aanvaller bij de BBC.

Peter Schmeichel, oud-doelman van onder meer Manchester United en de nationale ploeg van Denemarken, is bij RT vernietigend: "De manier waarop hij kaarten probeert aan te naaien, is gigantisch irritant en walgelijk. Ik dacht op een gegeven moment dat hij dood lag te gaan, dat hij met een brancard van het veld af zou gaan en we hem nooit meer zouden zien."

"Ik doe een beroep op de FIFA, dit is iets wat we niet willen zien in het voetbal. We hebben de VAR nu, dus moeten we dit soort acteerwerk verbannen. Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik zou wensen dat deze speler niet zou spelen. Het is zo irritant om te zien. Geef hem bij de eerste keer gelijk een waarschuwing en stuur hem daarna eruit. Dat is de enige manier waarop hij kan leren. Zie jij Lionel Messi of Harry Kane dit doen? Nee."

Ben jij het eens met de analyse van Alan Shearer?

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
11
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
6
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
17
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties