Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zielloos Ajax gaat met klein verschil ten onder in Kiev

Laatste update:

Onder leiding van Frank de Boer schaarde Ajax zich nog nooit bij de laatste acht van een Europees toernooi en er zal na de nederlaag in Oekraïne al helemaal een krachttoer moeten worden geleverd, om de volgende ronde te bereiken. De eerste mogelijkheid was wel voor de rood-witten, maar Thulani Serero kreeg zijn lob vanaf de rand van het strafschopgebied niet over doelman Denis Boyko heen. Na tien minuten was Dnipro dicht bij de 1-0: Evgen Selezenev vergat verdedigend gestuntel van Ajax af te straffen en prikte de bal voorlangs. Beide partijen hadden zodoende één goede kans genoteerd in het eerste kwartier van de wedstrijd. Er ging echter niet veel goed in balbezit.

Beide partijen leken last te hebben van het zanderige veld in het Olympisch Stadion van Kiev, want er werd veel balverlies geleden en de combinaties kwamen er nog niet echt uit. Dnipro schoof naarmate de helft vorderde echter wel steeds meer op richting het doel van Jasper Cillessen en na een halfuur viel de 1-0: Evgen Konoplyanka liet Ricardo van Rhijn zijn hielen zien en op aangeven van de sterspeler van Dnipro tekende Roman Zozulya voor de openingstreffer. Een paar minuten later werd Cillessen weer aan het werk gezet toen hij een hard schot van Seleznev naar de zijkant moest duwen. Ajax zat duidelijk niet lekker in het duel, maar had wel met een beter gevoel de rust in kunnen gaan.

Davy Klaassen kopte een corner door naar de tweede paal en Joël Veltman had de bal daar voor het inschieten, maar hij mikte over. Ajax moest in de tweede helft dus in de achtervolging, maar in het eerste kwartier kwam men niet door de blauwe muur van Dnipro heen, want de voorwaartsen konden nauwelijks worden bereikt. Trainer De Boer greep daarom na een uur in en haalde Serero en Lasse Schöne naar de kant, ten faveure van Daley Sinkgraven en Ricardo Kishna. Die wissels pakten echter niet geweldig uit, want de invallers hadden moeite om in hun spel te komen en na 65 minuten werd het bijna 2-0 voor Dnipropetrovsk.

Cillessen kon een indraaiende vrije trap echter in twee instanties pakken. In de laatste twintig minuten voerde Ajax de druk op: El Ghazi bereikte Kishna echter niet en verdediger Douglas voorkwam even later ook dat Arek Milik gevaarlijk kon worden. De tijd begon te dringen voor de huidige nummer twee van de Eredivisie, maar verder dan een goede mogelijkheid voor Kishna kwam men niet meer. De buitenspeler werd in kansrijke positie vrijgespeeld, maar wachtte te lang met het schot en daardoor kon Douglas ingrijpen. De beste kans was nog voor de nummer drie van Oekraïne: Douglas kopte de bal uit een hoekschop op het dak van het doel.

-
Denk jij dat Ajax de volgende ronde bereikt?

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
17
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
22
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties