Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zielloos Manchester City laat zich opnieuw verrassen door Burnley

Laatste update:

In de heenwedstrijd lieten de blauwhemden dure punten liggen door een 2-0 voorsprong weg te geven (2-2) en ook zaterdag bood Burnley prima weerstand. De bezoekers hadden moeite om de dubbele muur van de tegenstander te slopen en pas na 29 minuten werd de eerste echte kans gecreëerd op Turf Moor. Edin Dzeko werd vrijgespeeld door Fernandinho, maar doelman Tom Heaton redde met één hand. De rebound van Sergio Agüero vormde geen gevaar. City sprokkelde een paar minuten later weer een mogelijkheid, maar Dzeko werd afgestopt door Jason Shackell en Agüero schoot in de herkansing naast.

The Citizens voerden de druk op, maar Burnley hield tot het rustsignaal stand. De thuisploeg werd zelf een aantal keer op de counter gevaarlijk, maar doelman Joe Hart hoefde zich nooit in te spannen. Het eerste gevaarlijke moment in het tweede bedrijf was voor Manchester City: David Silva omspeelde Heaton, maar de hoek was vervolgens te moeilijk om te kunnen scoren. Burnley was via een knappe volley van George Boyd daarna dicht bij de 1-0, maar na ruim een uur spelen viel de openingstreffer alsnog. Vincent Kompany kopte weg en de bal viel voor de voeten van Boyd, die niet nadacht en het leer kiezelhard in de verre hoek schoot.

Turf Moor ontplofte. Manuel Pellegrini greep direct in en verving Dzeko door miljoenenaankoop Wilfried Bony. De Ivoriaan kon de regerend kampioen echter niet behoeden voor een nederlaag. Een kwartier voor tijd kreeg hij wel een kans, maar de Ivoriaan schoot te slap in om Heaton voor problemen te stellen. De beste kans was nog voor Agüero: na een goed voorzet van Yaya Touré kopte de kleine Argentijn bij de tweede paal over. In de tweede minuut van de blessuretijd schreeuwde City nog om een strafschop, maar de scheidsrechter was van mening dat Pablo Zabaleta zich te gemakkelijk liet vallen.

-
Denk jij dat Manchester City in de top twee eindigt?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
5
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
24
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties