Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ziggo-klanten hebben binnenkort geen toegang meer tot FOX Sports'

Laatste update:

FOX Sports heeft contracten met alle aanbieders van digitale tv in Nederland voor de distributie van de betaalzender. Het contract met Ziggo loopt per 1 augustus af, en het ziet er niet naar uit dat dat verlengd wordt. "Ziggo zit rustig achterover te leunen", zegt Woerts in Veronica Inside. "Die hebben Formule 1, de Premier League gaat weer opstarten. Die hebben geen enkele noodzaak om hun contract met FOX te verlengen."

De onderhandelingen lopen volgens Woerts stuk op de eis van Ziggo om compensatie voor de niet-uitgezonden wedstrijden van het seizoen 2019/20 door FOX Sports. "De kans is nu groot dat de FOX-kanalen bij Ziggo op 1 augustus op zwart gaan", stelt Woerts. "Die kans is groter dan negentig procent. Want Ziggo heeft geen zin om te betalen voor abonnees die niet naar FOX kijken."

Er is volgens Woerts nog een ander conflict gaande in de tv-wereld: de NOS, rechtenhouder van de samenvattingen van de Eredivisie, weigert het geld voor het laatste kwartaal over te maken. "Dat is ook opvallend", vindt Woerts. "Want dat is een bedrijf dat wij met z'n allen betalen met belastinggeld. Daar zijn de clubs wel een beetje pissig over. Zij hangen vaak de moraalridder uit: je moet betalen, solidair zijn, belachelijk dat sommige mensen niet betalen. Nu blijken ze zelf ook niet te betalen, dat zet wel kwaad bloed. In het contract met de NOS staat dat ze expliciet 34 speelrondes hebben gekocht. Maar als er geen 34 gespeeld worden, zeggen ze: 'Dan betalen we niet voor die laatste rondes.'"

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties