Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zij hebben ook gezien wat De Jong en De Ligt hebben opgeleverd'

Laatste update:

"AZ heeft gezien wat Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hebben opgeleverd en zal de huid dus ook zo duur mogelijk willen verkopen", steekt hij van wal in gesprek met de NOS. Albers gaat er ook van uit dat de waarde van de AZ-uitblinkers toe zal nemen als de club erin slaagt om kampioen te worden: "Niet omdat AZ dan Champions League gaat spelen, maar vooral omdat het zou betekenen dat die spelers zich dan ook de komende tien wedstrijden hebben bewezen."

Slot ziet superieur AZ: 'Waren perfect voorbereid op het spel van Ajax'

"Het helpt alleen niet dat Alireza Jahanbakhsh en Vincent Janssen totaal niet zijn geslaagd na hun stap van AZ naar een grotere club", stipt Albers echter ook aan. Janssen vertrok in de zomer van 2016 voor 22 miljoen euro naar Tottenham Hotspur, maar speelt inmiddels voor het Mexicaanse Monterrey. Brighton & Hove Albion betaalde twee jaar later negentien miljoen voor Jahanbakhsh, die er in Engeland echter nog niet in is geslaagd om de hoge verwachtingen waar te maken.

Wat Albers betreft is het bovendien zaak dat buitenlandse clubs zich in de strijd gaan mengen. Stengs en Boadu worden allebei genoemd bij Ajax, maar de belangenbehartiger noemt het niet gunstig voor AZ als het alleen bij de Amsterdammers zou blijven: "De prijs loopt sneller op als een club uit een grote competitie zich meldt. Maar als dat alleen een Nederlandse club is, heeft AZ een minder goede onderhandelingspositie. De duurste binnenlandse transfer is nog steeds die van Miralem Sulejmani, voor achttien miljoen van sc Heerenveen naar Ajax. AZ zal de lijn van de laatste transfers doortrekken. Dat wordt het uitgangspunt. De uiteindelijke prijs hangt echter van meerdere factoren af."

Denk jij dat het transferrecord van Vincent Janssen aankomende zomer verbroken gaat worden bij AZ?

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties