Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zij nemen straks een schat aan ervaring mee, ik hoop veel van hen te leren'

Laatste update:

Ook van de WK-gangers Daley Blind, Joël Veltman en Jasper Cillessen verwacht Duarte komend seizoen veel. "Ik hoop veel van hen te kunnen leren. Het WK is het allerhoogste voetbalpodium", vertelt hij op de website van de Amsterdammers. "Daley, Jasper en Joël komen straks hoe dan ook met een schat aan ervaring uit Brazilië terug. Al die indrukken nemen ze uiteindelijk mee naar Ajax. Daar moeten wij als medespelers ons voordeel mee kunnen doen."

Duarte kwam vorig jaar pas relatief laat binnen bij Ajax, waardoor hij een groot deel van de voorbereiding moest missen. Daarna kwam hij tot 22 competitiewedstrijden, waarin hij 3 keer scoorde. In Europa verscheen de Rotterdammer vijf keer op het strijdtoneel: drie keer in de Champions League en twee keer in de Europa League. Scoren deed hij op dat podium nog niet.

Lerin Duarte kan zich ontwikkelen tot een steunpilaar bij Ajax

Meer nieuws

'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
15
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
4
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie play-offs: Excelsior - NAC Breda
9
Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
3
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties