Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zijn speeches komen altijd recht uit het hart, dat voelen wij gewoon'

Laatste update:

"Hij zegt namelijk altijd wat hij vindt, of we nu goed hebben gespeeld of niet. Zijn speeches voor de wedstrijden komen altijd recht uit het hart, dat kun je gewoon voelen. Daardoor krijgen wij ook meer zelfvertrouwen", aldus Smalling. "Hij heeft veel verantwoordelijkheden en draagt daardoor een grote last op zijn schouders, maar dat maakt hem niets uit."

"Daardoor kijken veel jonge spelers tegen hem op. Hij is ook erg toegankelijk voor die gasten, al zou je dat op het eerste oog misschien niet denken." Met United neemt Smalling het zaterdagavond op tegen koploper Chelsea, een cruciale wedstrijd voor een plekje bij de eerste vier. "Het wordt lastig, maar door onze goede reeks hebben we zelfvertrouwen", besluit hij.

Denk jij dat Manchester United in de top vier eindigt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
180

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties