Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zijn stijl paste daar niet, dat heeft Real op het juiste moment gezien'

Laatste update:

De ploeg uit de Spaanse hoofdstad kwam uiteindelijk één punt tekort voor het Spaanse kampioenschap, maar heeft zaterdag met de Champions League-finale tegen stadsgenoot Atlético Madrid nog wel een prachtig toetje op het menu staan. Volgens Carlo Ancelotti heeft de trainerswissel dan ook goed uitgepakt: "Iedere trainer heeft zijn eigen ideeën over het voetbal en het kan zijn dat het ene idee beter bij een speler past dan het andere", vertelt hij in gesprek met Goal.

"Het kan zijn dat sommige spelers liever Benítez hebben dan Zidane, terwijl er ook spelers zijn die de voorkeur geven aan Zidane boven Benítez. Benítez' stijl was wel een systeem waar ze niet zo aan gewend waren. De club had dat door en heeft op het goede moment gewisseld. Ze hebben een man neergezet die al lang bij de club zit en voor wie de spelers veel respect hebben. Hij heeft die kennis omdat hij een fantastische speler was", sluit de Italiaan, die zelf eerder de eindverantwoordelijke was in Madrid en volgend seizoen aan de slag gaat bij Bayern München, af.

Real Madrid heeft inderdaad de juiste keuze gemaakt door Rafael Benítez te vervangen voor Zinédine Zidane

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
59
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties