Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zijn tv, de supermarkt, de restaurants; alles aan Messi is zó Argentijns'

Laatste update:

De Spaanse (transfer)expert Guillem Balague legt op Sky Sports uit dat Messi al langer met de gedachte speelde om zijn interlandcarrière te beëindigen. "De aantijgingen waren krankzinnig. Hij werd uitgefloten en je hoorde mensen roepen: 'Je bent niet als Diego Marardona' of 'als we je in euro's zouden betalen, speelde je misschien wat beter'. In 2011 wilde Messi ook al eens stoppen als international."

Een ander verwijt dat de aanvaller vaak kreeg, is dat hij weinig meer voelt voor zijn vaderland. Volgens Balague is dat volstrekte onzin. "Messi leeft in Argentinië, maar traint in Barcelona. Alles aan hem is Argentijns: de televisiezenders, de supermarkten en de restaurants die hij bezoekt. Hij voelt zich meer Argentijn dan ooit en hij heeft zelfs nog zijn Argentijnse accent behouden. Maar het is hem niet gelukt om het elftal naar het gewenste niveau te krijgen en nu heeft hij er genoeg van."

Clubgenoot Claudio Bravo, die met Chili voor het tweede jaar op rij de Copa América won, denkt echter dat Messi niet voorgoed afscheid heeft genomen. "We weten allemaal wat een geweldig mens hij is. Hij is de beste voetballer van de wereld. Ik hoop dat hij nog jaren voor zijn land uit blijft komen", aldus de goalie.

Zie jij Lionel Messi nog terugkeren als interantional?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties