Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zijn uitspraken en dat mailtje van Blind... Dat motiveert ons alleen maar'

Laatste update:

Özyakup, die als jeugdspeler van AZ naar Arsenal verkaste en sinds 2012 voor Besiktas uitkomt, had graag gezien dat zowel Turkije als Oranje erbij was geweest in Frankrijk. "Nederland is een groot voetballand en hoort op een EK, maar moet nu kritisch naar zichzelf kijken. Thuis met 0-3 achter komen tegen Tsjechië mag echt niet. Ik heb veel vrienden in Nederland en had daarom liever gehad dat Oranje zich ook had geplaatst, maar helaas kon dat niet", vertelde de middenvelder aan de NOS.

Aan de andere kant vindt Özyakup het voor bondscoach Danny Blind niet erg dat Oranje het EK misloopt. "Die dingen van de bondscoach van Nederland... Zijn uitspraken en dat mailtje van hem... Dat soort dingen motiveert ons alleen maar", doelt de Nederlandse Turk op een bericht met een felicitatie van Blind aan het adres van zijn Tsjechische collega Pavel Vrba, waarover ook Turks bondscoach Fatih Terim zich al opwond.

SENSATIE! Selçuk Inan schiet Turkije met deze vrije trap naar het EK! #turijs #EURO2016 #instavoetbalzone

Een video die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Denk je dat Turkije het goed gaat doen op het EK?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties