Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zijn vertrek zal Chelsea raken zoals dat van Thierry Henry deed bij Arsenal'

Laatste update:

Volgens Cascarino, voormalig 88-voudig international van Ierland en oud-speler van onder meer Celtic, Chelsea en Olympique Marseille, kan de eventuele transfer van Hazard vergeleken worden met die van een andere grootheid uit de Premier League: Thierry Henry. De oud-spits groeide bij Arsenal uit tot een icoon en maakte in 2007 de overstap naar Barcelona. "Het zal net zo'n groot verlies zijn voor het team als het vertrek van Henry naar Barcelona. Hij behoort tot de besten", vertelt hij bij talkSPORT.

Cascarino is vol lof over de prestaties van de Belgisch international, die bezig is aan zijn zevende seizoen bij Chelsea en vastligt tot medio 2020 op Stamford Bridge. "Neem bijvoorbeeld zijn doelpunt van maandagavond (tegen West Ham United, red.), daar kan een verdediger simpelweg weinig aan doen. De snelheid, acceleratie en het vermogen, als je te dicht bij hem komt, weet je dat het een strafschop wordt. Hij is een zeer talentvolle jongen. We zien een speler die altijd maximaal presteert."

Hazard staat al een tijdje hoog op de verlanglijst van Real Madrid, maar tot op heden kwam het nooit van een transfer. Inmiddels is Zidane teruggekeerd in het Santiago Bernabéu, waar komend seizoen een frisse wind moet gaan waaien. Het lijkt dan ook logisch dat er veel geld wordt uitgetrokken voor versterkingen. "Ik denk dat hij komende zomer zal vertrekken", zegt Cascarino over Hazard. "Dat is een gevolg van zijn aflopende contract. Zidane was zijn held en hij zal graag iets nieuws willen."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties