Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Özil gooit olie op het vuur na Duitse afgang: 'Tijd om hem terug te halen'

Laatste update:

Het verdedigingsduo Niklas Süle en Robin Koch maakte tegen Spanje geen sterke indruk, en Özil denkt de oplossing in handen te hebben. "Tijd om Jérôme Boateng terug te halen", schrijft Özil op Twitter, gevolgd door een Duits vlaggetje en een tag van de Duitse voetbalbond. Boateng speelde tussen 2009 en 2018 76 interlands, maar wordt sinds twee jaar niet meer opgeroepen door bondscoach Joachim Löw. De 32-jarige mandekker is bij Bayern München nog altijd een gewaardeerde kracht die regelmatig in de basis speelt.

Na de afgang tegen Spanje werd de roep om de terugkeer van Boateng, maar ook Thomas Müller en Mats Hummels groter in Duitsland. Löw, wiens toekomst volgens BILD aan een zijden draadje hangt, werd na afloop gevraagd naar de drie voormalige steunpilaren van Duitsland, maar wilde niet ingaan op hun situatie. "We geloven in de spelers die we hebben", aldus de bondscoach tegenover Sport1. "Vanavond hebben we gezien dat de ontwikkeling van het team niet op het niveau is waarop we dachten te zijn." Duitse media melden woensdag dat de DFB heeft besloten om Löw niet te ontslaan.

Ook oud-speler Dietmar Hamann mengt zich in de discussie. "Als Löw ervan overtuigd is dat hij beter af is zonder Boateng, Müller en Hummels, dan moet hij het laten zien", aldus de 59-voudig Duits international tegenover Sky Deutschland. "Ik heb het gevoel bij Löw dat hij meer er geschreeuwd wordt om een terugkeer van die spelers, hoe minder snel hij het zal doen. Hij lijkt erg eigenwijs. Maar mocht hij het doen, dan lijdt hij geen gezichtsverlies, het zou juist een teken van kracht zijn."

Ook Manuel Neuer, die tegen Spanje dus zes doelpunten om de oren kreeg, gelooft in een terugkeer van het drietal. "Ze kunnen ons alle drie helpen, dat hebben ze vaak genoeg bewezen in het verleden", aldus de 96-voudig international tegenover BILD. "En geen van drieën heeft bedankt voor het Duitse elftal. Ik begrijp dat dit nu een nationale discussie is, maar laten we afwachten hoe dingen zich ontwikkelen. Het blijft de beslissing van de bondscoach."

Moet Jérôme Boateng teruggehaald worden bij het Duitse elftal?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties