Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Özil: 'Ik laat mijn toekomst niet afhangen van Wenger'

Laatste update:

"Er zijn gesprekken geweest met de mensen die er binnen Arsenal over gaan, maar ik concentreer mij nu gewoon op de rest van het seizoen, en dat doet de top van Arsenal ook", aldus Özil. "Ik heb altijd gezegd dat ik mij gelukkig voel bij Arsenal, bij de club, de fans, de stad. Ik heb het hier allemaal. En Wenger is een van de hoofdredenen geweest dat ik hier naartoe ben gekomen."

"Het zou echter onjuist zijn om te stellen dat mijn toekomst alleen afhangt van die van de trainer", voegt de 83-voudig international eraan toe. Özil geeft in het interview verder aan dat hij ontevreden is over het huidige voetbaljaar omdat hij altijd meer wil. "Als sportman ben je nooit tevreden. Ik wil op een dag de Champions League winnen, het liefst met Arsenal. Ik ben gewend aan kritiek, maar laat die mij niet te veel beïnvloeden." De linkspoot neemt het met Arsenal zaterdagmiddag op tegen West Bromwich Albion.

Denk jij dat Mesut Özil zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties