Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Özil neemt opvallende naam uit Turkse selectie op in EK-dreamteam

Laatste update:

EURO 2020 Fantasy Football is een door UEFA ontwikkeld spel waarbij deelnemers hun eigen dreamteam moeten samenstellen met een vooraf vastgesteld budget. Aan de hand van de gekozen spelers moet vervolgens geprobeerd worden zoveel mogelijk punten te verzamelen door gemaakte doelpunten of het afleveren van een assist. Deelnemers krijgen in eerste instantie honderd miljoen euro tot hun beschikking, een bedrag dat oploopt naarmate het toernooi vordert. Ook Özil heeft zijn favoriete elftal voor het EK samengesteld, met daarin opvallend genoeg een basisplek voor Dervisoglu.

De voormalig spits van Sparta en Twente is door Özil op het middenveld geposteerd met naast hem Engelsman Phil Foden, Duitser Leroy Sané en de Tsjech Tomáš Soucek. Verder heeft Özil in zijn elftal onder meer een plekje ingeruimd voor Karim Benzema, Alvaro Morata, Cristiano Ronaldo en Oleksandr Zinchenko. Dervisoglu wordt in het team vergezeld door landgenoten Altay Bayindir en Irfan Kahveci. De doelman en middenvelder van Fenerbahçe moeten echter genoegen nemen met een plek op de reservebank in het elftal van de Duitser. Doordat Özil over de Turkse en Duitse nationaliteit beschikt had hij de mogelijkheid om ook voor Turkije uit te komen. Hij koos er echter voor zijn interlandloopbaan aan Duitsland te verbinden.

Dervisoglu doorliep de jeugdopleiding van Sparta, waar hij in januari vorig jaar werd opgepikt door het Engelse Brentford. Een halfjaar later werd de Turkse spits voor een jaar verhuurd aan Twente. Een succes werd dat echter niet, daar Ron Jans maar zelden een beroep deed op de Turk. Dervisoglu besloot een halfjaar eerder dan gepland terug te keren bij Brentford, dat hem het afgelopen halfjaar verhuurde aan Galatasaray. Eind mei maakte Dervisoglu zijn debuut voor de Turkse nationale ploeg tegen Azerbeidzjan. Hij was meteen trefzeker op aangeven van Feyenoorder Orkun Kökçu.

-

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
9
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
62
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties