Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Özil vol lof: 'Ik vind hem een mix van Jay-Jay Okocha en Edgar Davids'

Laatste update:

"Alex heeft een verdedigend instinct en is goed aan de bal. Ik vind hem net een mix van Jay-Jay Okocha en Edgar Davids", zegt Özil goedkeurend tegen Arsenal Player. "Hij is heel sterk aan de bal, maar hij is ook goed in de afronding. Hij ontwikkelt zich erg goed bij de club en als hij het hele seizoen zo blijft spelen als nu, dan gaat hij er nog verder op vooruit", voorspelt Özil.

"De trainer weet precies hoe goed Alex is en ik wens hem echt het allerbeste toe", aldus de Duitse ster van the Gunners. Overigens is Iwobi familie van Okocha: hij is het neefje van de legendarische oud-speler en Okocha was ook degene die Iwobi ervan overtuigde zijn interlands te spelen voor Nigeria en niet voor Engeland.

Denk je dat Alex Iwobi het ver zal schoppen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties