Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Özil was zeker niet de slechtste, Duitsland heeft hem nodig'

Laatste update:

Het veelbesproken afscheid van Özil, dat werd ingeleid door een foto waarop hij poseerde met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan, heeft volgens Wenger 'meer te maken met politiek dan met sport'. "Er zijn veel spanningen tussen de Turken en de Duitsers", zegt de Fransman tegen BILD. "Maar Özil is een geweldige voetballer en hij was op het WK zeker niet de slechtste. Ik was niet blij om te horen dat hij is gestopt als international. Er is in Duitsland ook respect voor wat hij heeft gepresteerd."

Wenger denkt dat Duitsland de middenvelder nog goed kan gebruiken. Anderzijds heeft Özil de interlands ook nodig, stelt de oefenmeester. "Een klein stukje motivatie verdwijnt bij een speler, als je weet dat je niet klaar hoeft te zijn voor een WK of EK. Ik wil spelers graag op hun topniveau zien, maar als je geen interlands speelt, dan gaat er wat verloren. Ik vind dat Duitsland Özil nodig heeft. Ik hoop dat Joachim Löw hem ervan kan overtuigen om terug te keren."

Sinds het afscheid van Özil bij Duitsland spraken meerdere voetbalprominenten al de wens uit dat de relatie op termijn hersteld kan worden. Maandag leek de Duitse voetbalbond (DFB) een stap in die richting te zetten, door de 92-voudig international op Twitter te feliciteren met zijn dertigste verjaardag. Er volgden veel verwijten van hypocrisie, maar Özil waardeerde het gebaar: hij bedankte de voetbalbond en wenste Duitsland alvast veel succes tegen Frankrijk (2-1 nederlaag).

Verwacht je Mesut Özil ooit weer in het shirt van Duitsland te zien?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
7
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
5
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties