Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zinédine Zidane kan na ruim vijfhonderd dagen weer aan de slag als trainer

Laatste update:

Tite, de ex-bondscoach die met Brazilië in de kwartfinale van het WK na penalty's onderuit ging tegen Kroatië, leverde na het teleurstellend verlopen toernooi zijn contract in. A Seleção Brasileira wil zich met een grote naam als trainer gaan voorbereiden op de Copa América van 2024 en dat zou dus zomaar eens Zidane kunnen worden. Eerder werden ook al de namen van Carlo Ancelotti en José Mourinho genoemd.

Of Zidane openstaat voor een dienstverband bij Brazilië, is nog niet duidelijk. De Ballon d'Or-winnaar van 1998 heeft naar verluidt een voorkeur voor het nationale team van Frankrijk, al lijken les Bleus voorlopig door te gaan met Didier Deschamps. De bondscoach bereikte met de Fransen voor het tweede WK op rij de finale, maar zag Argentinië er uiteindelijk met de wereldtitel vandoor gaan.

Zizou kende een zeer succesvolle carrière als speler en ook als trainer heeft hij inmiddels de nodige prijzen gewonnen. De Fransman begon zijn trainersloopbaan in de jeugdopleiding van Real Madrid voordat hij in het seizoen 2013/14 als assistent van Ancelotti fungeerde. Tussen 2016 en 2018 won Zidane als hoofdtrainer van de Koninklijke drie Champions League-finales op rij. Na een sabbatical keerde hij in het voorjaar van 2019 terug bij Real, waar hij uiteindelijk nog twee jaar voor de groep zou staan.

Meer nieuws

Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
0
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
1
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
10
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
20
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties