Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zinédine Zidane sluit contract bij Manchester United om bijzondere reden uit'

Laatste update:

Volgens journalist Julien Laurens ziet Zidane het niet zitten om naar Engeland te vertrekken. "Ik heb altijd gehoord dat de taalbarrière een obstakel is geweest voor zijn komst naar de Premier League. Hij spreekt geen Engels en wil het ook niet leren." Tijdens zijn spelersloopbaan was Zidane actief in Frankrijk, Italië en Spanje. Als trainer stond de Franse legende met Algerijnse roots enkel nog voor de groep bij Real Madrid.

Laurens benadrukt dat het niet aan Manchester United ligt dat Zidane niet happig is. "Of het nu bij Manchester United of ergens anders is. Ik denk niet dat hij van het leven in Engeland houdt. Hij wilde niet als speler komen en hij wil ook niet als manager komen." Eerder legde Zidane volgens L'Équipe een aanbod van de Algerijnse bond naast zich neer.

Manchester United is volgens Duitse media niet de enige topclub die Zidane hoopt te strikken. Volgens journalist Florian Plettenberg van Sky Sport Deutschland denkt ook Bayern München aan de Fransman, al geeft der Rekordmeister de voorkeur aan Xabi Alonso. Verder werd hij in de voorbije maanden ook gelinkt aan Juventus en het nationale elftal van Frankrijk.

In zijn geboorteland denkt men dat Zidane wacht op zijn 'droombaan', het bondscoachschap bij les Bleus. De oud-middenvelder hoopt erop dat Didier Deschamps, bondscoach van Frankrijk, na het EK opstapt. Het is een publiek geheim dat Zidane dolgraag het stokje van hem overneemt. Deschamps ligt echter nog tot en met het WK van 2026 vast.

Zidane begon zijn trainersloopbaan in de jeugd van Real Madrid. In 2016 werd hij vanuit het tweede elftal doorgeschoven naar de hoofdmacht. Hij won in zijn eerste periode bij de club drie keer op rij de Champions League. Later keerde hij nog eens terug als trainer, toen legde hij nog eens beslag op de Spaanse competitie. Zidane werd twee keer verkozen tot wereldclubtrainer van het jaar.

Het is niet voor het eerst dat Zidane wordt gelinkt aan een dienstverband bij Manchester United. In 2021 was hij naar verluidt een van de kandidaten om Ole Gunnar Solskjaer op te volgen als oefenmeester en ook in 2019 was Zidane in beeld in Manchester. RMC Sport verwacht echter niet dat hij ooit werkzaam gaat zijn in de Premier League.

Meer nieuws

Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
22
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties