Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zivkovic: 'Dit seizoen bepaalt of ik de weg naar boven inzet of niet'

Laatste update:

Zivkovic speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Utrecht en hoopt de weg naar boven in te zetten. De aanvaller erkent dat hij onverstoorbaarder moet worden. "Op trainingen, bij bepaalde afwerkoefeningen, wil ik per se scoren", vertelt Zivkovic in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Lukt dat niet, dan raak ik geïrriteerd."

Zivkovic weet niet of hij te veel rouwmomentjes heeft in wedstrijden. "Ik sjok soms terug om een gemiste kans te verwerken, maar alleen als er tijd voor is", zo stelt de aanvaller. "Ik ben twintig, het is wel een seizoen dat bepaalt of ik de weg naar boven inzet of niet. Ik houd me met de buitenwereld niet bezig, maar ik eis van mezelf dat ik er alles aan doe om een goede spits te worden."

-
Denk jij dat Richairo Zivkovic ooit basisspeler van Ajax zal zijn?

Meer nieuws

Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
2
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
33
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
21
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties