Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zivkovic: 'Komen zeker nog wedstrijden dat ik met Jong Ajax mee ga doen'

Laatste update:

"Mentaal moesten er wat dingen veranderen in mijn hoofd. Ik wilde te veel, dacht te veel. Dat was niet de bedoeling. Uiteindelijk wist ik gewoon: ik moet harder mijn best doen en minder klagen", laat Zivkovic weten via de officiële kanalen van de club. De jongeling heeft inmiddels minuten gemaakt in de hoofdmacht en hij hoopt niet terug te keren in de Jupiler League bij Jong Ajax.

"Maar ik denk niet dat ik mijn laatste doelpunt in de Jupiler League al heb gemaakt. Er komen zeker nog wedstrijden dat ik met Jong Ajax mee ga doen", klinkt het. Zivkovic weet dat er genoeg punten zijn waarop hij kan verbeteren. "Ik heb lengte maar kan bijvoorbeeld nog niet super goed koppen, ook de bal vasthouden in de kleine ruimte is bijvoorbeeld iets dat beter moet. Daar moet ik keihard aan werken."

Richairo Zivkovic moet definitief bij het eerste blijven

Meer nieuws

Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
6
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties