Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech bevestigt sterrenstatus nog eens op rampavond van Willem II

Laatste update:

Willem II scoorde in de elf wedstrijden na de winterstop niet meer dan vijf keer en deed het daarmee het slechtst van alle clubs, maar beleefde nu een droomstart. Al na negentien seconden tekende Erik Falkenburg voor 1-0, nadat hij de bal kreeg van Nick van der Velden en van afstand prachtig binnenschoot. De fans die iets later binnenkwamen hadden dus al meteen een hoogtepunt gemist, maar zouden later alsnog mogen juichen.

Lucas Andersen en Rochdi Achenteh waren kansrijk en Bruno Andrade kon net niet tot een schot komen, maar ook FC Twente liet zich niet onbetuigd. Ziyech, al goed voor vijftien goals en tien assists dit seizoen, schoot bijvoorbeeld snoeihard op de lat. In de laatste fase voor rust sloeg de thuisclub nog eens toe en was het Andersen die zich liet bejubelen. Na een mooie pass van Bruno Andrade schoof de Deen binnen. Willem II deed zijn best de touwtjes in handen te houden, maar dat lukte de thuisclub niet.

Ziyech was daar 'schuldig' aan. De ster van FC Twente had het Kostas Lamprou al eens lastig gemaakt en soleerde later bijna naar de aansluiting, maar pas in derde instantie was het wel raak. Met nog een kleine veertig minuten te gaan draaide Ziyech een vrije trap vanaf de rechterkant zo in de korte hoek binnen, waarbij Lamprou er niet helemaal goed uitzag. FC Twente drukte door en maakte ook de 2-2, die voor rekening kwam van Chinedu Ede. Hij benutte de rebound nadat Ziyech keeper Lamprou tot een redding dwong.

Diezelfde Ziyech was ook betrokken bij de winnende goal in minuut 79. Na zijn rake vrije trap en de voorassist bij de 2-2 was hij met een rake spelhervatting ook goed voor de definitieve nekslag. Van net buiten de zestien meter joeg de ster van FC Twente de bal met links in de verre hoek en dus was hij voor de zoveelste keer dit seizoen zijn gewicht in goud waard voor zijn club. FC Twente klimt naar 38 punten: het passeert ADO Den Haag en staat tiende. Bij Willem II blijven de zorgen redelijk groot.

-
Moet Jurgen Streppel het seizoen afmaken bij Willem II?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
23
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties