Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech blijft achter: 'Als Nederlandse Marokkaan heb je daar een achterstand'

Laatste update:

Renard gaf aan de voorkeur te geven aan Younes Belhanda (OGC Nice) en Mbark Moussoufa (Al-Jazira). Sinouh denkt dat Ziyech over genoeg kwaliteit beschikt, maar er een andere reden is voor het feit dat hij gepasseerd wordt. "Iedereen weet dat Ziyech niet op zijn mondje is gevallen. Daar zijn ze bij Marokko niet van gediend", zegt hij tgen Metro. "Maar het is toch van de gekke als je zó'n speler niet meeneemt naar de Afrika Cup?"

Uit eigen ervaring weet Sinouh wat Ziyech meemaakt. "Ik weet nog goed dat Philippe Troussier bondscoach was", gaat hij verder. "Die Fransman kon er helemaal niets van. Tijdens een training stonden we met veertig man op het veld! Daar zei ik iets van en dat werd niet gepikt." Sinouh zou nooit veel interlands spelen. "Het was discriminatie, honderd procent zeker! Als Nederlandse Marokkaan heb je daar een achterstand."

Als voorbeeld noemt Sinouh Nourdin Boukhari, die niet werd geselecteerd voor de Afrika Cup toen hij voor Ajax speelde. "In mijn geval kreeg een doelman uit de derde divisie in Frankrijk voorrang, terwijl ik wekelijks in de Eredivisie keepte. Ik had minstens vijftig interlands moeten spelen. En dan nu weer Ziyech."

Goed nieuws voor Ajax: Hakim Ziyech gaat definitief niet met Marokko naar de Afrika Cup! Feyenoorder Karim El Ahmadi is wel opgenomen in de selectie. #ziyech #ajax

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on

Is het terecht dat Hakim Ziyech niet is opgenomen in de voorselectie van Marokko?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties