Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech: 'Dat is er bij hem nu wel in getimmerd, Younes heeft dat minder'

Laatste update:

Ziyech noemt het frustrerend dat niet alle kansen worden afgemaakt, maar weet ook dat hij niet degene is de bal er uiteindelijk in moet schieten: "Op de training maakt Klaas-Jan Huntelaar zo'n kans altijd af, maar de laatste twee wedstrijden wil het niet bij hem. Dat komt wel weer." De ervaren spits, die zaterdag zijn honderdste competitieduel voor Ajax speelde, kreeg opnieuw de voorkeur boven Kasper Dolberg, maar wist het net niet te vinden in zijn jubileumduel.

Amin Younes en David Neres scoorden daarentegen wel en het begint vooral goed te lopen tussen Ziyech en de Braziliaan: "Het is er bij hem nu wel een beetje ingetimmerd dat hij begint te lopen als Donny van de Beek en ik de bal hebben. Dat heeft Klaas-Jan ook wel, maar Amin Younes minder." Voor Ajax is de eerstkomende competitiewedstrijd meteen een belangrijke: zondagmiddag staat De Klassieker tegen aartsrivaal Feyenoord op het programma.

Denk jij dat Ajax De Klassieker gaat winnen?

Meer nieuws

VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
22
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
9
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties