Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech: 'Dat waren geen clubs waarvoor ik mijn positie bij Ajax inlever'

Laatste update:

"In de aanloop naar het WK had ik goede gesprekken met die club en we bereikten een akkoord. Maar het is uiteindelijk niet doorgegaan", blikt hij terug in gesprek met Voetbal International. "AS Roma deed een bod, Ajax een tegenbod, en volgens mij is er daarna weinig meer gebeurd. Ik kan Ajax dus niets kwalijk nemen."

Clubs als Girondins Bordeaux, Sevilla, Leicester City en West Ham United informeerden vervolgens in Amsterdam, maar konden Ziyech, die geen 'transfer om een transfer' wilde maken, niet bekoren: "Met alle respect voor die clubs, maar dat zijn niet de clubs waar ik mijn positie bij Ajax voor inlever. Voor mij stond continu één aspect centraal: ik moest er sportief echt op vooruit gaan. Als het een soortgelijke club als Ajax zou zijn, dan hoefde het van mij niet", is hij duidelijk.

De middenvelder zag bij de clubs die langskwamen, op AS Roma na, geen sportieve verbetering en bleef vervolgens bij Ajax, waar hij eerder deze week een verbeterd contract ondertekende. Dat zijn club een vraagprijs van 37,5 miljoen euro hanteerde, rekent Ziyech de Amsterdammers niet aan: "Ik heb een doorlopend contract, nog tot medio 2021, dus de afspraak was dat Ajax zou meewerken, maar ook financieel een goede vergoeding verlangde."

Denk jij dat Hakim Ziyech zijn laatste seizoen bij Ajax is ingegaan?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
36
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties