Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech denkt eerste voor Galatasaray te maken, maar krijgt goal niet op naam

Laatste update:

Twee vroege goals van Kerem Aktürkoglu brachten Galatasaray op rozen. De linkeraanvaller schoot eerst een stuiterende voorzet van Icardi binnen, om in de 28ste minuut een voorzet van Dries Mertens met een fraaie voetbeweging ineens af te maken: 2-0. Aktürkoglu gaf via een hoekschop de assist op de derde treffer van Galatasaray, vlak voor rust, binnengekopt door Abdülkerim Bardakci: 3-0.

Bij het begin van de tweede helft mocht Ziyech zijn debuut maken. De voormalig Ajacied kwam op zijn vertrouwde positie rechts voorin terecht in plaats van Tetê. Galatasaray moest al in de eerste minuut een tegentreffer slikken van voormalig NEC'er Landry Dimata: 3-1. Het werd in de 61ste minuut zelfs verrassend 3-2 door een goal van Carlo Holse. Galatasaray bouwde de marge vervolgens weer uit naar twee. Ziyech dribbelde van rechts naar binnen en lanceerde een hard schot richting het doel van Samsunspor. De bal viel schitterend binnen en Ziyech salueerde naar het publiek. De treffer kwam echter op naam van Icardi, die de bal met het hoofd bewust nog even verlengde.

Meer nieuws

'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
2
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
6
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
26
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
11
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties