Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech erkent: 'Met Bosz had ik meer een klik dan met Keizer'

Laatste update:

Ziyech benadrukt dat hij het met zowel Keizer als Bosz goed kan vinden, maar dat het wel 'twee verschillende trainers' zijn: "Met Bosz had ik meer een klik, maar Marcel is ook gewoon een goede trainer die mij wil helpen om door te ontwikkelen. Bosz zit er qua teamgevoel dicht op, Marcel is wat individueler. Maar het zijn beide goede trainers."

Ajax gaat komende zondag op bezoek bij Feyenoord. De huidige nummer twee van de Eredivisie heeft evenveel punten als de Rotterdammers, zestien stuks, en heeft vijf punten minder dan PSV. De Eindhovenaren komen eerder op de zondag al in actie; zij nemen het in het Philips Stadion op tegen nummer dertien Heracles Almelo.

-
Wat verwacht jij van Feyenoord - Ajax?

Meer nieuws

Vertrekt Veerman bij PSV? 'Dan komt er een goed moment om verder te kijken'
8
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
18
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
25
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
11
Hélène Hendriks bevestigt geruchten over haar relatie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties