Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech gaat in op ruzie met bondscoach: 'Ik wil het echte verhaal horen, Hakim'

Laatste update:

"Ik wil het echte verhaal horen, Hakim. De bondscoach van Marokko heeft gezegd dat jij onprofessioneel gedrag hebt laten zien. Onacceptabel, te laat komen, weigeren om te trainen, weigeren om te spelen. Dit is het moment dat ik jouw verhaal wil horen", aldus Touzani in gesprek met Ziyech. "Hij heeft zijn visie ervan en ik heb mijn visie ervan", reageert Ziyech. "Het is wat het is nu, ik weet wat er is gebeurd. Dat is voor mij het allerbelangrijkste."

Touzani maakt vervolgens een opsomming waarin hij vraagt of Ziyech onacceptabel of onprofessioneel gedrag heeft vertoond, of dat hij geweigerd heeft om te spelen of dat hij zichzelf boven de groep heeft geplaatst, zoals Halilhodzic beweert. Ziyech reageert in het programma op iedere vraag ontkennend. "Ik behandel iedere speler met respect. Iedereen die mij kent of die met mij heeft gewerkt, weet dat. Het is wat het is, so be it", aldus de ex-Ajacied.

Net als Ziyech is ook Ajax-back Noussair Mazraoui al maandenlang niet meer opgeroepen voor de nationale ploeg vanwege een geschil met de bondscoach. Zonder Mazraoui en Ziyech plaatste Marokko zich vorige maand voor de laatste kwalificatieronde van het WK van 2022. Door een 1-4 overwinning op Guinee heeft het Noord-Afrikaanse land twaalf punten verzameld uit vier wedstrijden, waardoor de groepswinst een feit is met nog twee wedstrijden voor de boeg.

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
4
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
7
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
30
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties