Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech haalt schouder op: 'Ze moeten iets schrijven als het minder gaat'

Laatste update:

"Ze moeten iets schrijven als het minder gaat. Kranten en praatprogramma's moeten vol. Ik vind het onzin. We doen ons uiterste best", zegt Ziyech in gesprek met de Volkskrant. Frenkie de Jong was vorige maand de eerste speler die zich verzekerde van een megatransfer naar Barcelona. Ziyech benadrukt dat er geen sprake is van jaloezie binnen de selectie. "Iedereen gunt Frenkie die transfer van harte."

"We zien dagelijks allemaal dat hij zoveel kwaliteiten heeft dat hij daar hoort. Ik ben ervan overtuigd dat hij gaat slagen", zo gaat de middenvelder verder. Hij krijgt de vraag of hij zelf graag naar een topclub zou willen verkassen. "Mja...Het hangt af wat voor team je om je heen hebt. Vertrouwen. Van de trainer. Elkaar aanvoelen. Het is van meerdere zaken afhankelijk."

Ziyech beaamt de waardering in Nederland af en toe een beetje te missen. "Maar ik ben daar niet echt mee bezig. Ik speel mijn wedstrijden en laat alles van me afglijden. Je stopt het niet, je houdt het niet tegen. Uiteindelijk heb je er niets aan", concludeert hij. Dit seizoen was Ziyech tot dusver goed voor 17 doelpunten en 13 assists in 33 officiële wedstrijden. Voor Ajax staat komende woensdag de halve finale van de TOTO KNVB Beker op het programma, als de Amsterdammers het in De Kuip opnemen tegen Feyenoord.

Wordt Ajax nog kampioen?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
8
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties