Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech heeft geen spijt van pijnlijke uitspraken over Van Basten

Laatste update:

In gesprek met de Engelse krant komt de soms moeizame relatie van Ziyech met trainers, analisten en fans uit het verleden ter sprake. Zo benoemt de journalist de frictie tussen de creatieveling en Marco van Basten, de voormalig coach van Ziyech bij sc Heerenveen. Ziyech zei in gesprek met de Volkskrant dat Van Basten 'een mooie naam, maar geen toptrainer' was. "Hij wisselde me in mijn eerste seizoen een keer in de rust en stalde me daarna bij de beloften. Zonder uitleg. Aan communiceren deed hij überhaupt niet. Hij heeft zich bij AZ gerealiseerd dat-ie er niet geschikt voor is. Dat had hij al bij Heerenveen moeten doen. Nu is hij toch weer assistent bij Oranje. Als je mensen kent of een grote naam hebt, kom je altijd wel weer aan de bak. Bij mij telt kwaliteit", aldus Ziyech in 2016.

De oud-spits was daarna juist kritisch op de beslissing van de middenvelder om voor de nationale ploeg van Marokko te kiezen. Van Basten noemde het besluit van Ziyech 'dom'. "Dat was gewoon hoe ik er tegenaan keek", verklaart Ziyech zijn uitspraak over Van Basten tegenover The Guardian. "Ik spreek vanuit mijn hart. Ik zeg wat mijn gevoel zegt. Ze mogen vinden wat ze vinden. Uiteindelijk heb ik altijd in mijn eigen kracht geloofd. Het boeide me eigenlijk weinig wat andere clubs of mensen dachten. Uiteindelijk moet je presteren op het veld, daarom kopen clubs je of niet. Ik heb ook mijn tijd genomen. Ik wilde niet per se op jonge leeftijd naar een andere club. Ik wilde verbeteren en groeien als mens."

'Everybody is talking about the Premier League with the speed and physicality, is that what you're experiencing so far?' Hakim Ziyech, na een korte stilte: ??

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 20 oktober 2020

Ziyech blikt in het gesprek ook terug op zijn tijd bij Ajax en gaat in op het successeizoen van de club in de Champions League in het seizoen 2018/19. Ajax bereikte de halve finales, maar moest in extremis in de Johan Cruijff ArenA een 2-3 nederlaag slikken tegen Tottenham Hotspur door de derde treffer van Lucas Moura. "Een jongensdroom stortte ineen. Het was moeilijk, pijnlijk. Bizar wat er gebeurde. Het was moeilijk te accepteren", aldus Ziyech. "Je krijgt niet altijd wat je verdient. Het was een les voor mij. Nu weet ik dat een wedstrijd pas over is als de scheidsrechter op zijn fluitje heeft geblazen."

De Marokkaans international hoopt nu met Chelsea hoge ogen te gooien. "We zitten als team in een bepaalde ontwikkeling. In het begin bij Ajax wisselden slechte periodes zich ook af met goede. Het was een proces", stelt Ziyech, die wordt gevraagd of hij tijdens dat proces graag wraak wil nemen op Tottenham. "Zelfs in Nederland zeggen ze: nu kun je wraak nemen op Tottenham", lacht de spelmaker. "Maar als speler wil je altijd winnen, of het nou Tottenham is of niet."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties