Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech: 'Ik laat me niet gek maken en ga niet in de malaise mee'

Laatste update:

"Hoe ik overeind bleef? Ik sluit me af van alles. Ik laat me niet gek maken en ga niet in de malaise mee. Ik heb gezorgd dat ik constant op een hoog niveau presteer en ik probeerde mijn teamgenoten mee te nemen", zegt Ziyech, die dit seizoen een van de leiders van Ajax was. "Ik ben een van de oudere spelers, samen met Lasse, 'Klaas' en Nick. Je moet de boys gewoon op sleeptouw nemen. Ze weten allemaal dat ze op elk moment dit seizoen bij mij terecht konden."

"Maar ik leer ze nog het meeste op het veld, niet in de kleedkamer", vervolgt de middenvelder. Voor Ziyech wacht komende zomer het WK in Rusland met Marokko, waar hij aan de zijde van onder meer Karim El Ahmadi zal spelen. De Ajacied geeft toe dat hij het altijd lastig heeft tegen de aanvoerder van Feyenoord. "Die zat me in elke Klassieker op de huid en haalt daardoor het beste in mij naar boven. Met zo'n felle en goede tegenstander moet ik slim omgaan."

"Het heeft nooit tot iets lelijks tussen ons geleid. We zijn altijd met een arm om de schouder van het veld gestapt", concludeert Ziyech, die op lovende woorden van ploeggenoot De Ligt kan rekenen. "Iedereen weet wel wat voor een geweldige voetballer Hakim is. Maar van de Hakim buiten het veld wordt wel eens een verkeerd beeld geschetst, denk ik. Hij is een heel aardige, normale jongen, die anderen helpt. Het is geweldig om hem als teamgenoot te hebben."

Denk jij dat Hakim Ziyech volgend seizoen nog speler van Ajax is?

Meer nieuws

Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
62
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
15
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties