Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech in tranen door bijzondere videoboodschap: 'Dan sta je er alleen voor...'

Laatste update:

Ziyech wordt allereerst in de documentaire toegesproken door ploeggenoten als Daley Blind, Quincy Promes, David Neres, Donny van de Beek en Klaas-Jan Huntelaar. Ook zijn beste vrienden komen in beeld met een videoboodschap. Ziyech noemt de beelden 'mooi'. "Zij zijn natuurlijk de jongens die heel belangrijk zijn geweest in mijn carrière, zowel voor als tijdens mijn periode bij Ajax", licht de Marokkaans international toe. "Ze hebben mij ook in moeilijke tijden enorm gesteund. Zij zijn de jongens die mij enorm veel hebben geholpen in mijn ontwikkeling als speler en als persoon. Daar leer je elke dag van. Het is een prachtig video."

In de tweede video die wordt getoond krijgt Ziyech mooie woorden toegesproken door zijn moeder. "Ik ben heel blij dat je naar Londen gaat. Ik wil dat je daar je best doet. Wees een heer en zorg goed voor jezelf. Ik houd van jou, ik ben trots op jou. Succes in Londen", zegt zij. De boodschap maakt overduidelijk veel indruk op Ziyech, die tot tranen geroerd is en vervolgens op emotionele wijze over zijn moeder spreekt. "Ze is een trotse vrouw. Ze is natuurlijk trots, maar je ziet dat ze dat niet wil laten zien."

"Wetende wat voor zwaar leven zij heeft gehad… Ze is op jonge leeftijd naar Nederland gekomen en heeft negen kinderen opgevoed. Ze is op jonge leeftijd haar man verloren: dan sta je er alleen voor...", vervolgt Ziyech, die de waarde van zijn moeder voor zijn carrière benadrukt. "Het is ook alleen voor haar. Ik doe het ook omdat ik het leuk vind, maar het is voor haar. Als het niet voor haar was, was ik in mijn jongere jaren al gestopt met voetballen. Door haar sta ik nu hier, dat mag je zeggen, ja."

Meer nieuws

Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
'Clubleiding Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers boven Farioli'
47
V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
9
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
13

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties