Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech knipoogt: 'Zou geen slechte club zijn, dan kun je thuis eten'

Laatste update:

"Ik ben daar vaak genoeg eerlijk over geweest: persoonlijk vind ik het tijd om een nieuwe uitdaging te zoeken. Ik ben inmiddels 25, heb twee jaar meer levenservaring. Alles wat is gebeurd, neem ik mee in mijn broekzak. Ik ben klaar om verder te kijken", legt hij uit in gesprek met Ajax Life. Ziyech werd de afgelopen tijd in verband gebracht met onder meer AS Roma en Everton, maar geeft ook aan niet zomaar een stap te zullen maken.

"Ook bij een volgende club moet het plaatje kloppen. Als dat niet zo is, blijf ik", is hij duidelijk. Als het van een vertrek uit Amsterdam komt, zal dat bij Ziyech met de nodige emoties gepaard gaan. "Ik heb in twee jaar een band opgebouwd met de spelers en de mensen binnen de club. Dat zijn warme mensen. Natuurlijk ga ik ze missen. Maar je weet in de voetballerij dat je komt en dat je gaat. Daar wen je aan."

Uit de Bundesliga lijkt er vooralsnog weinig interesse te zijn voor Ziyech, die een overstap naar de Duitse top echter niet zomaar uitsluit: "Of Duitsland iets voor mij is? Dat weet ik niet. Het hangt van de club af. Borussia Dortmund? Dat is een mooie club, ja. Het is te rijden. Het valt mee. Vanaf Enschede is het iets van een uur ofzo, niet eens. Dortmund zou niet slecht zijn. Lekker dichtbij. Kun je thuis eten", voegt hij met een knipoog toe bij Bij Andy in de Auto.

Zou jij Borussia Dortmund eventueel een goede club vinden voor Hakim Ziyech?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties