Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ziyech krijgt mogelijk opvallende uitweg geboden na mislopen van PSG-transfer'

Laatste update:

Onder meer L'Équipe en RMC Sport meldden dinsdagnacht dat de transfer van Ziyech was geklapt door nalatigheid van the Blues. De aanvaller annex aanvallende middenvelder uit Dronten was dinsdag de hele dag in Parijs om zijn transfer af te ronden, maar dat is uiteindelijk niet gelukt. Volgens een journalist van het Parijse France Bleu werden door Chelsea zelfs tot drie keer toe de verkeerde formulieren opgestuurd. PSG ging een dag later tevergeefs in beroep. De juridische tak van de Franse voetbalbond (FFF) heeft woensdagochtend na onderzoek bepaald dat de overgang niet alsnog mag plaatsvinden.

Ziyech lijkt hierdoor het seizoen in Londen af te moeten maken, maar een uitleenbeurt aan Besiktas kan hem mogelijk alsnog een uitweg bieden. Volgens de Turkse journalist Gökmen Özcan van Fanatik onderzoeken Kara Kartallar de mogelijkheid om Ziyech tot het einde van het seizoen van Chelsea te huren. De transfermarkt in Turkije is nog tot en met 8 februari open, waardoor de clubs de tijd hebben om de deal af te ronden. Naar verluidt 'maakt de clubleiding van Besiktas een kostenraming' om uit te zoeken of de komst van Ziyech financieel haalbaar is.

Bij Chelsea ligt Ziyech nog tot medio 2025 vast. Onder manager Graham Potter lijkt hij niet te kunnen rekenen op veel speeltijd in het restant van het seizoen. Ziyech startte dit seizoen slechts vier keer in de basis in alle competities bij Chelsea. De vleugelspeler annex middenvelder kwam daarin niet scoren. Op het WK was Ziyech wel verzekerd van een basisplaats bij Marokko en was hij een van de sterkhouders in het team dat de halve finale haalde. Bij zijn club is de situatie minder rooskleurig. Chelsea haalde daarnaast deze winter met Noni Madueke (PSV) een directe concurrent, terwijl ook João Félix (Atlético Madrid) en Mykhaylo Mudryk (Shakhtar Donetsk) de voorhoede al versterkten.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
5
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
6
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
33

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties