Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech lyrisch: 'Als je die humor begrijpt, is het een goede vent'

Laatste update:

Ziyech kwalificeert Ten Hag als iemand met 'een goede visie op het voetbal'. "Hij is aanwezig op de trainingen. Als hij iemand beter maakt, dan is dat goed. Als trainer moet je aanwezig zijn, zeker op trainingen waarop het op momenten niet scherp is. Tactisch is hij heel sterk. Het is een trainer die altijd met voetbal bezig is. Ik denk dat dat voor een club als Ajax heel belangrijk is."

De spelmaker geeft aan dat hij ook wel lol kan trappen met Ten Hag, nadat hij uiteindelijk was gewend aan het karakter van de trainer. "Je kunt zeker met hem lachen en dat geldt ook voor de anderen die in de technische staf zitten. Vergeleken met mij heeft hij misschien een hele andere humor, maar als je die humor eenmaal begrijpt, dan is hij een goede vent."

Ziyech durft risico in zijn spel te leggen, maar volgens analisten kan dit gegeven er ook voor hebben gezorgd dat de absolute top geen interesse heeft in de middenvelder. "Ik snap wat je bedoelt, maar soms zit je zo diep in een wedstrijd, op een moment dat de stand er ook om vraagt, dan ben ik iemand die naar de ruimtes en momenten zoekt', reageert Ziyech op Hans Kraay junior. "Of dat fout gaat of niet, dat maakt mij niet uit. Ik probeer het gewoon nog een keer, want dat is mijn kwaliteit. Als het lukt, hoor je iedereen: ha ha ha. Als het niet lukt, krijg je iedereen tegen je."

De creatieveling heeft al aardig wat prijzen gewonnen, maar kan dit geluk jammer genoeg niet delen met zijn vader. "Als je naar de jeugdopleiding van Heerenveen ging, zie je altijd ouders langs de zijlijn staan. Op dat soort momenten dacht je er vaak aan. Als zoon wil je je vader heel trots maken. Helaas was dat niet voor mij bestemd. Ik deel het succes met mijn moeder en dat had ik ook graag met hem willen delen."

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
8
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties