Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech verrast met zeldzame foto op laatste dag als speler van Ajax

Laatste update:

Ziyech deelt vandaag een foto op Instagram waarop te zien is dat hij samen met een personal trainer traint in de Louiszoon Health Club in Amsterdam. Het is een tamelijk zeldzame foto, daar de Marokkaans international op zijn 134 foto's tellende Instagram-pagina geen ander gym-kiekje heeft staan. Ziyech heeft in het verleden meermaals aangegeven liever niet aan de gewichten in de sportschool te hangen, maar lijkt zich inmiddels toch voor te bereiden op het fysieke geweld in de Premier League.

Dit bericht bekijken op Instagram

"A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are." ????

Een bericht gedeeld door Hakim Ziyech (@hziyech) op

Voormalig ploeggenoot Anwar El Ghazi adviseerde Ziyech in mei al het krachthonk in te duiken, zodat hij zich beter kan weren tegen het fysieke voetbal in Engeland. "Bereid je goed voor! Ga heel snel naar die gym! Je moet heel snel naar de gym gaan, want in de Premier League zijn het alleen maar beesten", zei de huidige aanvaller van Aston Villa in een videoboodschap aan Ziyech. El Ghazi voegde daar later in gesprek met Bureau Sport aan toe dat Ziyech geen krachtpatser hoeft te worden. "Je kunt ook aan je core werken, buikspieren trainen en optrekken. Daar word je geen bodybuilder van. In de gym zitten betekent niet alleen maar pompen, pompen. Je moet gewoon aan je spieren denken met zoveel wedstrijden."

Ziyech mag zich per 1 juli officieel speler van Chelsea noemen. Hij zal zich samen met Timo Werner, die gelijktijdig overkomt van RB Leipzig, spoedig bij zijn nieuwe teamgenoten voegen en naar alle waarschijnlijk rustig opgetraind worden. Manager Frank Lampard van the Blues geeft dinsdag op een persconferentie aan dat hij nu nadenkt over een speciaal trainingsprogramma voor zowel Ziyech als Werner. "Hakim heeft al geruime tijd niet meer gespeeld, omdat de Nederlandse competitie in april al is stilgelegd. Voor Timo geldt dat hij het seizoen afgelopen weekend heeft beëindigd. We zullen voor beiden een individueel programma opstellen. Ik zal later bepalen of dat betekent dat ze zullen deelnemen aan de groepstraining, of dat ze eerst een apart programma krijgen om fysiek sterker te worden", aldus de oefenmeester.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
45

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties